05_Scrie-ne2

hello@smartasticlab.com

Alina

tel

+40 722 695 800

email

alina@smartasticlab.com

Raluca

tel

+40 723 783 387

email

raluca@smartasticlab.com

Cristina

tel

+40 766 257 834

email

cristina@smartasticlab.com#Scrisoare pentru egalitate

plicform

Scrie o scrisoare către un copil sau către întreaga generație, prin care să transmiți mesajul tău de susținere a visurilor mărețe, într-o lume a egalității de gen.
Copiii au nevoie de încurajarea ta!
Cuvintele ating suflete; scrie-le!

Împreună
SCHIMBĂM
lumea!Mesaje primite

De la:
Diana Moldovan

Mesaj:
Vreau sa fiu voluntar!

De la:
Zugravu Ana

Mesaj:
Buna ziua, As fi dorit mai multe detalii despre atelierul "Incepe cu dreptul" pentru fiica mea care are 12 ani. Este interesata de temele pe care le abordeaza organizatia dumneavoastra. Va multumesc! O zi frumoasa, Ana Zugravu

De la:
Rusan Ruxandra

Mesaj:
Buna ziua, as vrea sa il inscriu pe Tudor, baietelul meu de 10 ani, la atelierele "Constitutia pe intelesul copiilor". Va multumesc si spor!

De la:
CIUTACU ALEXANDRA

Mesaj:
Buna ziua, As dori sa o inscriu pe fetita mea Diana (7 ani si 9 luni) la atelierul Ce este Constitutia? din data de 23 septembrie 2017. Cu multumiri, Alexandra Ciutacu

De la:
Miu Tania

Mesaj:
Buna ziua, Cautand informatii despre posibilitatea de a ma implica in proiectul Educatie juridica in scoli (despre care, by the way, nu am gasit mai nimic) v-am descoperit pe voi, oameni care, cred eu, incearca sa le arate copiilor ca in viata exista valori si ca acestea nu sunt prezentate la TV. In calitate de fericita "posesoare" a unui baietel de 2 ani si 8 luni, mi-as dori sa pot face ceva, astfel incat copilul meu sa aiba altfel de repere atunci cand va porni in viata. Sunt expert in cadrul Institutului National al Magistraturii, absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept, si, in masura in care considerati ca expertiza mea ar putea fi pusa in slujba proiectelor dumneavoastra, as fi mai mult decat bucuroasa sa ma pot implica. Toate cele bune!
to top button